Известие

Collapse
No announcement yet.

GTV 2.0 TS 150 - болки и премеждия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Еййй Мащрачето е луд Биричката да е за него ,че аз като се прибера само на твърдо наблягам Радвам се ,че е тръгнала колата ,дано нямаш повече проблеми с нея.

Ама е красавица Алфичката ,аа ? Пък нека опелите са най бързите
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Fiat Bravo II 1.4 90hp
    sigpic
    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от G. Shalev Покажи съобщение
      Днес беше чуден ден,незнам как точно да го опиша.Имам колата от 3години и от 2г. насам много грижи и малко радости,първо на 31.12.2007г се блъснах в един стълб напълно трезвен по обяд,беше заледено,както и да е вземах около 5000лв.от каското и реших да си я оправя /не бях и се нарадвал все още/ отиде 1г. и малко над тези пари докато си я взема поправена.След това двигателя се прецака,взе да пуши и аз добавки,после основен ремонт и на него,та така се стигна до тракането му и 70к.с. днес бях при майстора който ми препоръча ГРАДСКИЯ /той е вече с 2 бири от мен/,човека вика тая кола е запушена от всякъде,отиди да ти отпушат гърнетата,отивам аз и срещу 50лв. колата върви та се къса изкефил сам се като малко дете издухах и 50лв бензин,немога да се спра,от 2г.не съм я усещал така.Тракането все още го има,за него ще се погрижим другата седмица,може да отскоча и до Русе ще си я оправя,без да жаля пари последно време я бях заебал,както и тя мен сега ще я постегна.Изводите може сами да си ги направите,имам чувството че,утре гърнеджиите ще имат работа.Благодаря на всички които писаха в темата сега ще потърся как се качва рейтинг.Живи и здрави и вие и Алфите ви.
      Честито!И ако продължава да не върви виж свещите,като се прецакат почва да работи на 3 цилиндъра примерно.Ето и друг колега се оплака от това,аз тази зима имах такъв проблем,от силните дъждове и реките по улиците бях вкарал вода в гнездото на свещите и ми работеше на 3 цилиндъра,това ми дигна разхода,имаше препукване като дам газ на 5-та и ускорението не беше добро винаги.Провериха я,изкараха водата и върви на пушка сега.

Comment

Първоначално публикувано от MaxPayne Покажи съобщение
        Честито!И ако продължава да не върви виж свещите,като се прецакат почва да работи на 3 цилиндъра примерно.Ето и друг колега се оплака от това,аз тази зима имах такъв проблем,от силните дъждове и реките по улиците бях вкарал вода в гнездото на свещите и ми работеше на 3 цилиндъра,това ми дигна разхода,имаше препукване като дам газ на 5-та и ускорението не беше добро винаги.Провериха я,изкараха водата и върви на пушка сега.
        Малко ми се струва почти невъзможно там да влезе вода от локви пък дори и реки. Провери си пак гнездата дали нямаш гняс и сополи вътре Щото може и гарнитурката ти да е заминала
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Fiat Bravo II 1.4 90hp
        sigpic
        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

тракането може да е от кофти масло - аз веднъж за разработка след един от ремонтите бях сложил едно куцо масло и тракаха хидравличните повдигачи. Като смених маслото и всичко утихна. другити си го знаеш - вариатор ремонтното комплектче е около 20 лв а нов е около 250 лв грубо.
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
            Малко ми се струва почти невъзможно там да влезе вода от локви пък дори и реки. Провери си пак гнездата дали нямаш гняс и сополи вътре Щото може и гарнитурката ти да е заминала
            Аз нарочно минавах през големи локви,то не локви ми по улицата течаха рекички,че Търново е село и водата не се оттича по шахти и канавки ми има реки по улиците.
            Та минавах нарочно с газ за да знам дали колата ми гасне в локви.Водата стигаше до праговете и като дам газ беше истинско сафари.Другата ми кола гаснеше от влага само,та исках да пробвам тази.Теста показа,че не гасне ама явно тогава съм вкарал вода.Веднага след това запали леко трудно,но запали все пак и аз много се кефех,ама после ми препукваше.Мислих,че е от кофти бензин,от студовете.Правих профилактика при моите майстори и те казаха,че работи на 3 цилиндъра и извадили вода,по точно я издухали с нещо,че било трудно да се бръкне там.
            Гарнитури и всичко по техническата част е в отлично състояние,купих си хубаво ГТВ и си го поддържам с масла и консумативи както си му е реда,не най-евтиния которняк в мобиле или местната автокъща/автоморга

Comment

Първоначално публикувано от MaxPayne Покажи съобщение
              Аз нарочно минавах през големи локви,то не локви ми по улицата течаха рекички,че Търново е село и водата не се оттича по шахти и канавки ми има реки по улиците.
              Та минавах нарочно с газ за да знам дали колата ми гасне в локви.Водата стигаше до праговете и като дам газ беше истинско сафари.Другата ми кола гаснеше от влага само,та исках да пробвам тази.Теста показа,че не гасне ама явно тогава съм вкарал вода.Веднага след това запали леко трудно,но запали все пак и аз много се кефех,ама после ми препукваше.Мислих,че е от кофти бензин,от студовете.Правих профилактика при моите майстори и те казаха,че работи на 3 цилиндъра и извадили вода,по точно я издухали с нещо,че било трудно да се бръкне там.
              Гарнитури и всичко по техническата част е в отлично състояние,купих си хубаво ГТВ и си го поддържам с масла и консумативи както си му е реда,не най-евтиния которняк в мобиле или местната автокъща/автоморга
              колега,

аз съм падал при поройните дъждове преди години в еди гьол където водата ми стигаше до предния капак и не глътна вода колицата. не е чак толкова лесно
              няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                колега,

аз съм падал при поройните дъждове преди години в еди гьол където водата ми стигаше до предния капак и не глътна вода колицата. не е чак толкова лесно
                Аз също се бях набутал в една локва която се оказа с дълбочина над емблемата на ГТВ-то и карах около 50м така и също нямаше проблем но беше пълно с боклуци навсякъде.
                Alfa romeo GTVex
                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Working...
                X